Τετάρτη
24 Απρίλιος 2024

Σχεδιασμός του νέου σας χαμόγελου

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην αναμόρφωση των δοντιών είναι ο σχεδιασμός του χαμόγελου.

Λαμβάνουμε υπόψη το σύνολο της εικόνας του προσώπου, τα χείλη, τα ούλα τα οποία πλαισιώνουν όπως οι κορνίζες στους πίνακες ζωγραφικής το σύνολο των δοντιών και μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο γίνεται ο σχεδιασμός του χαμόγελου εξατομικευμένα. Όπως ξέρουμε δεν υπάρχουν δόντια πανομοιότυπα και δεν ταιριάζουν τα ίδια δόντια σ’ όλα τα στόματα.

Υπάρχει ποικιλομορφία στα δόντια από άνθρωπο σε άνθρωπο όπως ισχύουν και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Γι αυτό στην κλινική μας αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για να ακούσουμε με διάθεση τις επιθυμίες σας και ότι σας αρέσει ή θα θέλατε να αλλάξουμε στο χαμόγελο σας. Επιλέγουμε μαζί μέσα από φωτογραφίες ή ολοκληρωμένες κλινικές εργασίες το χαμόγελο που σας ταιριάζει.

Όλες οι πληροφορίες που θα συλλέξουμε είναι πολύτιμες για να κατατοπίσουμε τον τεχνίτη και να δημιουργηθεί το χαμόγελο που θα ανταποκριθεί ή και θα υπερβεί των προσδοκιών σας.

Το εργαστήριο έχοντας την αρχική εικόνα του στόματος από τα πρώτα αποτυπώματα και μετά την λήψη ψηφιακών εικόνων αρχίζει με μια προσομοίωση με κερί να κατασκευάζει το τελικό αποτέλεσμα έχοντας υπ’ όψιν τις διορθώσεις που έχουμε ζητήσει. Κατασκευάζει μια προσωρινή αποκατάσταση και εφαρμόζοντας την στο στόμα βλέπουμε το αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα του νέου μας χαμόγελου. Έτσι προχωράμε στην επιθυμητή τελική εργασία με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
FOLLOW US:
2024