Τρίτη
23 Ιούλιος 2024

Νάρθηκας Αθλημάτων

Οι νάρθηκες στόματος περιορίζουν δραματικά τη συχνότητα τραυματισμού των δοντιών, των χειλιών, των ούλων, της γλώσσας και του βλεννογόνου.
Η χρησιμοποίηση τους επίσης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο για άλλους τραυματισμούς όπως είναι η εξάρθρωση και ο τραυματισμός της κροταφογναφικής διάρθρωσης τα κατάγματα των γνάθων, τα τραύματα του αυχένα κ.α.
Ανάλογα με το είδος του αθλήματος και τα συνηθέστερα είδη τραυματισμών συνιστώνται και διαφορετικά είδη ναρθήκων:

-HEAVY PLUS: κατασκευάζεται από 2 στρώματα πάχους 5 mm και είναι κατάλληλος για καράτε,kick boxing, πυγμαχία, ράγκμπι, ποδόσφαιρο.

-HEAVY: κατασκευάζεται από 3 στρώματα πάχους 5 mm περίπου με μια σκληρή προσθήκη ώστε να είναι ιδανικό: για όλα τα σπορ και όπου οι σιαγόνες δέχονται εξαιρετικά ισχυρές πιέσεις από κάθε είδους σύγκρουσης.

-MEDIUM:με δύο στρώματα πάχους 5 mm και είναι κατάλληλοι για   roller skating,  mountain biking,ράγκμπι, ποδόσφαιρο και σε όσα σπορ οι σιαγόνες δέχονται πιέσεις από αντικείμενα με μεγάλη επιφάνεια.

-LIGHT: κατασκευάζεται από 2 στρώματα πάχους 3 mm κατάλληλοι για μοτοκρός, πάλη, τζούντο, βόλεϊμπολ, χάντμπολ και σε σπορ που οι σιαγόνες δέχονται ηπιότερες πιέσεις.

FOLLOW US:
2024